Happy New Year vanuit Sydney
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Mieke
02 Januari 2009 | Australië, Sydney
Hier eindelijk weer een berichtje van ons uit Down Under.
Maar als eerste natuurlijk allemaal een Happy New Year!!
Bij ons in Sydney was het
fantastisch. We stonden achter de brug waar het helemaal niet zo druk was. Adri was daar al eerder geweest vandaar. We konden het perfekt zien en het was grandioos.
Alleen jammer dat we na het vuurwerk afscheid moesten nemen van Adri en Monique. Het was echt ontzettend leuk om hun weer te zien en ze wonen echt fantastisch. Midden in de natuur. De kangoeroes hoppen zo door de tuin en de kakatoes en rosella's vliegen in het rond. s' Avonds worden de possums wakker die we elke avond gevoerd hebben, net een soort huisdieren.
Natuurlijk heeft Adri ons Canberra laten zien en wat kleine leuke plaatsjes in de buurt. We zijn ook nog in een national park geweest waar we zelfs 2 koala's hebben gespot van de 6 die daar leven.
Maar volgens Monique moeten we gewoon nog een keer komen want we hebben zeker nog een heleboel niet gezien.
De Kerst was zeker ook heel gezellig bij de Aussi-girls Sue and Amanda. Ze hadden erg hun best gedaan voor het kerstdiner (we hebben er nog 2 keer van kunnen eten). Het was daar wel heel erg warm, zo'n 38 graden.
In de airco-shopping centa was het goed uit te houden en een boottochtje op de Murray-river was ook lekker verkoelend.
En de westkant van Tasmanie was zeker de moeite waard. We hadden een leuke groep met nog twee Nederlanders. Het bestaat voornamelijk uit natuurparken en meren.We hebben dan ook veel gewandeld en wombats, possums en kangoeroes gezien. Ook hebben we veel geluk met het weer gehad. Stralend blauwe lucht met 20 graden.
Nu is het er 15 graden!Je kan er zelfs 4 seizoenen in een dag meemaken zeggen ze.
Nu nog even over Sydney.
Op nieuwjaarsdag hebben we het rustig aan gedaan en zijn met de trein en bus naar Bondi Beach gegaan.
Nog een beetje rondgewandeld en op het strand gelegen. We kwamen nog langs een beachclub waar allemaal cameramannetjes stonden in een net pak. Bleek later dat Parish Hilton daar zou komen, want die was in Sydney met oud&nieuw.
Vandaag met de ferry naar Manly gegaan. Ook lekker rondgelopen, maar toen we op het strand wilden gaan liggen, was het helemaal betrokken en werden we bijna gezandstraald.Dus dat hadden we snel bekeken. Nu waait het ook best wel, maar het is nog steeds 20 graden. In ieder geval warmer dan bij jullie!
Morgen hebben we nog een dagje Sydney-city. Operahouse, Botanical gardens, Darling harbour etc. Aan het eind van de dag gaat Hans nog de brug beklimmen en ik heb afgesproken met Frank en Bob. Ga ik hun verhalen en avonturen even horen. Ben benieuwd.
We gaan zo nog proberen om er wat foto's bij te zetten, maar ik weet niet of het dit keer gaat lukken.
In ieder geval tot horens en allemaal de groeten uit Down Under.
Hans en Mieke.
02 Januari 2009 - 10:10
Marja:
Hey Hans&Mieke!
veel geluk,gezondheid en liefde gewenst voor 2009!
Mieke, was jij die "gillende keukenmeid" in jullie video? -
02 Januari 2009 - 11:32
Annie:
Hallo Mieke en Hans!
Jullie ook een heel goed 2009 toegewenst. Het begin kan al niet meer stuk, zo te zien. Prachtig trouwens, dat vuurwerk.
02 Januari 2009 - 14:44
Karin S.:
Nu een heel gelukkig Nieuw Jaar natuurlijk.Jullie zijn in ieder geval goed begonnen.Het vuurwerk op jullie video was gedeeltelijk ook hier op t.v.Groetje aan de boys en vraag of ze al heiwee hebben! -
04 Januari 2009 - 14:29
AnneMarie:
Lieve Miek en Hans, Natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar!Wat leuk om de video te zien (krijg je gewoon een soort rilling door je lijf door al het vuurwerk en enthousiasme)en de foto's. Was ook erg leuk je even te horen op 1e kerstdag. Waren de meiden niet jaloers dat ik zo lang met je sprak? Ik wist niet meer waar ik het over moest hebben..... Ben benieuwd hoe de jongens het ervaren?! -
05 Januari 2009 - 11:20
Ada:
Ha Hans en Mieke,
Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!! Een goed begin is het halve werk!!! Wat een heerlijke verhalen en leuke foto's. Gaaf dat jullie Adri en Monique weer hebben gezien. Groetjes ook aan de boys Frank en Bob!!
Nog heel veel plezier!!!