Foto's beschikbaar - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mieke - WaarBenJij.nu Foto's beschikbaar - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mieke - WaarBenJij.nu

Foto's beschikbaar

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Mieke

02 Januari 2009 | Australië, Sydney

Hoera, het is eindelijk gelukt. Er staan nu 10 foto's en 1 video (met geluid) op de site. Deze kunnen jullie vanaf nu bekijken. Ze staan in het fotoboek en video album (linkerkant van het scherm).

Aangezien de ruimte beperkt is zullen we de foto's bij een volgend bericht verversen.

Veel kijkplezier.

• 02 Januari 2009 - 10:58

Eddy En Miranda:

Allebei een gelukkig nieuwjaar toegewenst vanuit Wintersel.
    Nou jullie vermaken je daar wel zo te zien.
    Leuke foto`s en video.
    Hier maken we foto`s van het schaatsen , zo koud is het hier.
    Oud en nieuw rustig verlopen , helaas net iets minder vuurwerk als in Sydney.
    Have fun en tot de volgende keer ,
    groeten van Eddy & Miranda.

• 02 Januari 2009 - 15:16

Sonja:

Ha die Mieke,
    Leuke foto's en mooie video! Hier op het werk is het super saai....
    Nog veel plezier! En het allerbeste voor 2009.
    Groetjes, Sonja

• 02 Januari 2009 - 16:22

Jolanda:

Bij ons stond in de krant dat Paris Hilton de economie aan het redden was in Sidney (door haar bestedingen). Leuke foto's (Arjen vreesde wel voor het hart van de kangoeroe met die PSV-pet van Hans).
    Onze jaarwisseling was gezellig, volgend jaar misschien weer met jullie erbij? Gelukkig nieuwjaar en nog veel plezier!

• 02 Januari 2009 - 19:44

Helena:

Gelukkig nieuwjaar!!!
    Voor jullie goed begonnen zo te zien. Hier is het behoorlijk koud, heb al geschaatst! Jullie nog heel veel plezier!

Groeten uit Katwijk

• 02 Januari 2009 - 19:57

Christal:

Hoi Mieke en Hans,

Een heel mooi 2009!!! Geniet nog even lekker van deze mooie reis.

Groetjes van Christal.

• 02 Januari 2009 - 22:00

Yvonne En Anke:

De allerbeste wensen voor 2009! Het jaar is voor jullie in ieder geval goed begonnen! Het ziet er allemaal goed uit en we zien uit naar de rest van de foto's.
    Geniet er nog even van.
    Groetjes

• 04 Januari 2009 - 00:19

Marianne Hu:

Gelukkig nieuwjaar!!!
    Leuke foto's en gaaf dat filmpje!

Veel plezier nog!!

• 04 Januari 2009 - 11:52

Mieke En Peter:

Hoi Hans en Mieke,
    Nog een heel, heel gelukkig en vooral gezond 2009. Nog heel veel plezier,
    Doeiiiiiiiiii Peter, Mieke, Jip, Ties.